Societatea BluettesSaveurS.R.L., societate cu răspundere limitată, înființată și funcționând conform legilor din Romania, cu sediul social în Sat Homorodu de Mijloc nr 288, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J30/694/06/10.2015, având cod unic de înregistrare RO35093444 denumita in continuare „Vanzatorul” detine Website-ul bluettessaveur disponibil la https://bluettessaveur.ro denumit in continuare „Website-ul”.

Accesul la prezentul Website precum si transmiterea de comenzi prin intermediul acestuia sunt permise numai in conformitate cu Termenii si Conditiile de mai jos („T&C”), precum si cu prevederile legale aplicabile.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor se realizeaza prin selectarea optiunii „Prin trimiterea formularului accept „Termenii si conditiile” si „Politica de confidentialitate”. Vezi „Termenii si conditiile” disponibile la momentul crearii Contului de Client, respectiv la momentul transmiterii unei comenzi fara crearea unui cont. 

 1. DEFINITII

Cos de cumparaturisectiune a Website-uluiin care sunt introduse produsele selectate de catre Client in vederea achizitionarii.

Produs: orice articol afisat pe Website care in momentul plasarii Comenzii este disponibil si urmeaza a fi livrat catre Client in baza Comenzii acestuia;

Comanda: transmiterea de catre Utilizator pe Website prin completarea unor informatii obligatorii a intentiei de a achizitiona un Produs prezentat in cadrul Website-ului. Confirmarea automata de catre Websitea Comenzii nu creeaza obligatii contractuale. 

Acceptarea Comenzii: reprezinta un e-mail transmis de catre un operator dupa verificarea prezentei produsului in depozit si va cuprinde informatii detaliate despre livrare. 

Utilizator: Clientul sau vizitatorul Website-ului.

Client: orice persoana fizica avand varsta de cel putin 16 ani sau persoana juridica ce acceseaza Website-ul prin crearea si utilizarea unui Cont de Client sau care transmite o comanda fara crearea unui Cont, dupa ce si-a exprimat in prealabil acordul cu privire la prezentele Termeni si Conditii.

Cont de Client: sectiunea din Website accesata printr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului sa plaseze comenzi si unde se regaseste totodata si istoricul comenzilor plasate. Clientul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete si actuale. 

Review: o evaluare scrisa de catre Utilizator cu privire la caracteristicile al unui Produs, redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca Produsul respecta sau nu specificatiile mentionate. 

 

 1. TERMENI CONTRACTUALI

Website-ul este destinat vanzarii online de Produse. Aveti optiunea de a efectua Comenzi fie prin crearea unui Cont de Client pe Website, fie fara cont, astfel cum vom detalia in continuare.

 1. Contul de Client

Pentru a facilita transmiterea unor Comenzi viitoare, precum si pentru a avea acces in orice moment la istoricul Comenzilor dumneavoastra, aveti posibilitatea de a crea un Cont de Client pe Website, accesand butonul aferent si introducand o serie de date necesare pentru inregistrarea si procesarea Comenzilor dumneavoastra, in special date de contact si date privind livrarea.

Puteti sa comandati Produsele dorite si fara crearea unui Cont de Client, prin introducerea in formularul specific disponibil pe Website a datelor necesare gestionarii Comenzii dumneavoastra. 

 1. Transmiterea si Acceptarea unei Comenzi
 2. Pentru a transmite o Comanda online, alegeti Produsele dorite. Aveti la dispoziție butonul „Adaugă în coș”. După ce ati terminat de adăugat în coș toate Produsele dorite, accesati „Coșul meu”. Aici puteti verifica cu ușurință prețurile și puteti modifica cantitățile Produselor. Pentru a trece la pasul următor este nevoie să va autentificati sau sa introduceti in formularul specific disponibil pe Website datele necesare gestionarii Comenzii dumneavoastra:
 1. Comenzile vor fi procesate de catre Vânzător in ordinea transmiterii lor. In acest sens, mentionam ca, din ratiuni de ordin tehnic, actualizarea stocului de Produse afisat pe Website nu se poate realiza instantaneu/in timp real la momentul adaugarii Produsului in Cosul de cumparaturi, fiind necesar un interval de actualizare.

Astfel, va informam ca exista posibilitatea, in special in cazul Produselor cu stoc limitat, ca Produsul dorit sa nu mai fie disponibil la momentul adaugarii acestuia in Cosul dumneavoastra de cumparaturi. De aceea, va rugam sa aveti in vedere ca disponibilitatea efectiva a unui Produs va fi confirmata in procesul de Acceptare a Comenzii. 

Confirmarea transmiterii Comenzii dumneavoastra generata automat de catre Website nu reprezinta Acceptare a Comenzii sau acceptarea Comenzii de catre Vanzator in sensul prevederilor art. 8 alin. (9) din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative („OUG 34/2014”). Vanzatorul nu considera in niciun moment o Comanda inregistrata pentru care nu a fost transmisa o Acceptare a Comenzii ca avand valoarea unui contract, ci doar ca pe o manifestare a intentiei de cumparare

 1. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator va fi transmisa prin e-mail dupa verificarea prezentei Produsului in stoc si va cuprinde informatii despre livrare.

 

 1. Acceptarea Comenzii se face electronic (e-mail). Indicarea unui alt beneficiar decat titularul Contului de Client inregistrat poate genera erori software pentru care Vanzatorul nu este responsabil. Comanda va fi respinsa de sistem si nu va fi valida fiind posibila blocarea Contului de Client. In cazul in care informatiile Clientului nu sunt reale sau corecte Vanzatorul poate refuza onorarea comenzii chiar si in cazul acceptarii prealabile a acesteia, acceptarea astfel facută fiind viciată, iar contractul nul.
 2. Comanda poate fi refuzata de catre Vanzator in cazul in care stocul este indisponibil sau din motive imprevizibile si independente de vointa acestuia, constatate anterior expedierii (posibil ambalajul deteriorat sau alte cauze neimputabile Vanzatorului), Produsele comandate nu pot fi livrate in respectiva stare. In acest caz Utilizatorul este instiintat in termen cat mai scurt de catre Vanzator prin e-mail, cu referire la refuzul integral sau partial al Comenzii, iar in cazul in care acesta a achitat o suma de bani in contul Vanzatorului sau o suma de bani a fost blocata, aceasta suma va fi restituita sau deblocata in cel mai scurt timp posibil in contul din care a fost facuta plata, in functie de programul de functionare si de termenele standard de procesare a tranzactiilor ale bancii Vanzatorului si bancii Utilizatorului.

 

 1. Comanda poate fi anulată de către Client oricând înainte de Acceptarea Comenzii de către Vânzător prin transmiterea unei solicitări neechivoce în acest sens la adresa e e-mail comenzi@bluettessaveur.ro In cazul in care Clientul a achitat o suma de bani in contul Vanzatorului sau o suma de bani a fost blocata, aceasta suma va fi restituita sau deblocata in cel mai scurt timp posibil in contul din care a fost facuta plata, in functie de programul de functionare si de termenele standard de procesare a tranzactiilor ale bancii Vanzatorului si bancii Utilizatorului
   
 2. Acceptarea Comenzii se va face in functie de situatia stocurilor de Produse de la data transmiterii Comenzii. In acest sens, va rugam sa aveti in vedere situatia stocurilor, astfel cum este indicata pentru fiecare Produs pe Website:

 

 1. Prezentele T&C vor sta la baza contractului astfel incheiat. Prin transmiterea unei Comenzi pe Website Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile (e-mail). Documentele fiscale vor fi transmise prin e-mail. 
 2. In cazul in care refuzati primirea a 2 Comenzi sau Produse dupa Acceptarea Comenzilor respective de catre Vanzator, ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea viitoarelor Comenzi plasate pentru aceeași adresă de livrare.

 

 1. Plata Produselor

Modalitățile de plată acceptate pe Website sunt următoarele: (1) plata in sistem ramburs; (2) plata cu card; (3) plata prin transfer bancar.

Utilizarea voucherelor se va face conform regulamentelor si/sau politicilor in baza carora au fost acordate. Voucherele nu se pot cumula cu alte vouchere sau reduceri si nu pot fi convertite in bani (nu se poate solicita contravaloarea acestora).

 1. Plata online cu card la plasarea Comenzii

Produsele comandate pe Website pot fi achitate online, cu card bancar, în momentul plasării comenzii. Tipurile de card acceptate sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard și Maestro. Toate plățile online sunt procesate prin intermediul mobilPay. Website-ul nu va solicita sau stoca datele cardului tău. Pentru finalizarea corectă a tranzacției trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului. Indiferent de valuta pe care o aveti în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb folosit de banca emitentă a cardului. 

Daca optati pentru plata prin card, institutia emitenta va proceda la validarea si autorizarea platii. In situatia in care, tranzactia nu se proceseaza din motive independente noua (i.e. fonduri inexistente pe card, card expirat), contractul dintre parti nu se incheie si nu vom avea nicio obligatie sa livram produsele, insa dvs. puteti selecta o alta metoda de plata sau incerca din nou procesarea platii cu un card valid.

Va rugam sa aveti in vedere ca efectuarea platii online cu card bancar nu garanteaza Acceptarea Comenzii. In cazul in care Acceptarea Comenzii nu are loc in termenul de maxim 24 de ore sau in cazul exceptional in care livrarea nu va putea fi efectuata, suma de bani platita va fi restituita in contul dumneavoastra, in cel mai scurt timp, in conformitatea cu politicile bancii Vanzatorului si ale bancii dumneavoastra cu privire la procesarea platilor.

 1. Plata in sistem ramburs

La livrarea comenzii prin curier rapid poți achita contravaloarea in sistem ramburs, cu numerar sau prin card bancar utilizand terminalul POS pus la dispozitie de curier. Precizam ca in anumite localitati curierul permite exclusiv plata cu numerar.
 

 1. Plata prin transfer bancar

Puteti efectua plata prin transfer bancar în baza facturii proforme în format electronic pe care o veți primi pe adresa de e-mail odata cu Acceptarea Comenzii.

 1. Livrarea Produselor

Livrarea Produselor comandate online se face doar pe teritoriul României.

Pentru fiecare comandă online se va aplica un cost de transport cu TVA inclus, care va fi afișat separat pe comandă și factură.

2.4.4. Comenzile pentru care a fost transmisa Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se vor livra în conformitate cu programul de livrare selectat de Client cu condiția confirmării acestora de Vânzător cu ocazia Acceptării Comenzii. In toate cazurile timpul de livrare poate fi influențat de către disponibilitatea produselor în stoc. Va rugam sa consultati dispozitiile cu privire la Transmiterea si Acceptarea unei Comenzi de la art. 2.2. de mai sus.

Clientul a luat la cunoștință și este de  acord cu faptul livrarea de fructe proaspete se poate face exclusiv în sezonul de recoltare (și anume în lunile iunie, iulie și august), ca perioada de livrare selectata la plasarea comenzii si confirmata ulterior poate totusi varia in functie de recoltare si productie si ca, in ultima instanta, comenzile pot sa nu fie onorate integral sau deloc din cauze ce tin de nivelul productiei sau de calitatea fructelor datorate conditiilor atmosferice.

2.4.5. In cazul in care Vanzatorul nu si-a indeplinit obligatia de a livra produsele in termen, transferand posesia fizica sau controlul asupra Produselor catre Client, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, in decurs de cel mult 30 de zile de la Acceptarea Comenzii, cu excepția cazului în care Clientul și Vânzătorul au convenit altfel cu privire la momentul livrării, Clientul ii poate solicita sa efectueze livrarea intr-un termen suplimentar, corespunzator circumstantelor. In cazul in care Vanzatorul nu livreaza produsele in termenul suplimentar respectiv, Clientul are dreptul, dupa caz, la rezolutiunea contractului. In caz de rezolutiune a contractului pentru acest motiv, Vanzatorul va rambursa fara intarzieri nejustificate toate sumele platite in temeiul contractului de catre Client in decurs de cel mult 7 zile de la data la care Clientul a comunicat decizia sa de rezolutiune a contractului, in contul din care a fost facuta plata. Vanzatorul nu este responsabil de programul de functionare si de termenele standard de procesare a tranzactiilor ale bancii Vanzatorului si/sau ale bancii Utilizatorului.

 1. RESTRICTII REFERITORE LA DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

3.1. Tot continutul Website-ului reprezinta proprietatea Vanzatorului si contine elemente protejate de reglementari privind drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, cum ar fi (dar fara a se limita la) pictogramele butoanelor, compilatiile de date si software, denumirile comerciale, logo-urile, fotografiile, fisierele video, fisierele audio, textele, design-ul grafic (denumite in cele ce urmeaza „Continut”). Fara a inlatura aplicarea oricaror restrictii suplimentare impuse de legile in vigoare, pentru a proteja aceste drepturi, se aplica urmatoarele restrictii privind utilizarea Website-ului:

 1. Aveti dreptul de a utiliza functionalitatile Website-ului numai in scop personal, in mod neexclusiv si temporar si anume in timp ce utilizati Website-ul (si anume in timp ce analizati Produsele ofertate sau plasati Comenzi), cu conditiarespectarii tuturor notificarilor privind dreptul de autor si de proprietate. Se interzice utilizarea acestui Website si a Continutului in scop comercial.
 2. Nicio parte a acestui Website nu poate fi copiata prin mijloace electronice sau de orice alt fel, faraexceptie. Este interzisa reproducerea oricareiparti a acestui Website pe orice alt site de internet fara acordul expres scris al Bluettes Saveur.
 3. Marcile si denumirile comerciale asa cum sunt utilizate pe Website nu pot fi afisate sau utilizate in orice alta modalitate fara acordul scris prealabil al BluettesSaveur sau al proprietarului lor. Nu puteti utiliza nici o meta-eticheta sau orice alt „text ascuns” care utilizeaza numele sau marcile comerciale ale BluettesSaveur fara consimtamantul expres scris al Bluettes Saveur. Orice utilizare neautorizata duce la incetarea permisiunii sau licentei acordate de catre Bluettes Saveur. Nu puteti utiliza nicio sigla a Bluettes Saveur sau alta grafica sau marca proprietara ca parte a link-ului fara permisiunea noastra scrisa expresa.
 4. Se pot realiza legaturicatre Website in masura in care acestea trimit catre pagina principala. Este interzisa realizarea unor legaturicatre subpagini sau catre Continut, direct catre alte parti ale Website-ului, exceptie facand situatiile aprobate expres de Bluettes Saveur. Este interzisa vizitarea sau utilizarea Website-ului prin mijloace automate (de exemplu, prin utilizarea unor programe de tip „crawler”, „autobots”, „spiders”, „scrapers” sau a oricarui alt mijloc similar sau software automat sau printr-un sistem fizic sau mecanic) pentru a descarca sistematic informatii de pe acesta sau pentru a face legatura functionala dintre Continutul Website-ului si un alt site. 
 5. Website-ul sau orice parte a acestuia nu poate fi reprodusa, duplicata, copiata, vanduta, revanduta, vizitata sau exploatata in alt fel in scopuri comerciale faraconsimtamantul expres in scris al BluettesSaveur. 

3.2. Utilizatorii care incarca pe Website materiale protejate de drepturi de autor isi asuma responsabilitatea pentru folosirea acestor materiale si acorda totodata Bluettes Saveur SRL si afilitatilor sai dreptul neexclusiv de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce si afisa in intreaga lume, pe durata nedeterminata, fara redevente, irevocabil si complet sub-licentiabil, in conformitate cu scopul pentru care aceste materiale au fost incarcate in Website. 

Astfel, declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile asupra continutului pe care il postati, ca acest continut este corect, ca utilizarea continutului pe care il furnizati nu incalca prevederile legale aplicabile si nu va provoca vatamari niciunei persoane sau entitati.

3.3. Bluettes Saveur are dreptul, dar nu si obligatia de a monitoriza si edita sau elimina orice activitate sau continut pe care il considera nepotrivit de pe Website. Bluettes Saveur nu isi asuma nicio responsabilitate si nicio raspundere pentru orice continut postat de dvs. sau de orice terta parte.

3.4. Bluettes Saveur si afiliatii sai respecta proprietatea intelectuala. Daca credeti ca lucrarea dumneavoastra a fost copiata intr-un mod care constituie o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati asa cum se mentioneaza la art. 12.4. si sa depuneti o cerere de sistare a incalcarii a drepturilor de autor.

 1. LEGATURI CATRE SITE-URI ALE UNOR TERTE PARTI

Acest Website poate contine legaturi outbound catre alte site-uri. Acestor legaturi li se pot aplica exceptii de la cele de mai sus conform informatiilor prezentate pe respectivele site-uri. Orice legaturi catre pagini ale unor terte parti sunt oferite pentru confortul dumneavoastra si vor fi supuse utilizarii pe propria raspundere. Nici Bluettes Saveur si nici afiliatii sai nu opereaza si nu controleaza in niciun fel informatiile, produsele sau serviciile de pe aceste site-uri web ale tertilor.

Bluettes Saveur nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru actiunile, produsul si continutul tuturor acestora si ale oricaror alte terte parti. Ar trebui sa revizuiti cu atentie declaratiile lor de confidentialitate si alte conditii de utilizare.

Site-urile web ale tertilor sunt furnizate „asa cum sunt” si fara garantii de niciun fel, exprimate sau implicite, de adecvare pentru un anumit scop sau functionalitate completa si continua, fara intreruperi sau erori.

 1. DISPONIBILITATE, LIMITE DE UTILIZARE SI MODIFICARI ALE WEBSITE-ULUI

5.1. Disponibilitatea Website-ului

Website-ul este furnizat „asa cum este” si „dupa cum este disponibil”. Bluettes Saveur nu ofera nicio declaratie sau garantie de niciun fel, expresa sau implicita, cu privire la functionarea Website-ului sau a informatiilor, continutului, materialelor sau produselor incluse in Website.

5.2. Limite de utilizare

Clientii si Utilizatorii Website-ului pot posta recenzii sau comentarii sau pot trimite intrebari, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, invaziv pentru viata privata si nu incalca drepturi de proprietate intelectuala. Chiar si in aceste conditii Bluettes Saveur isi rezerva dreptul de a nu afisa pe site toate recenziile primite. 

5.3. Review-uri si comentarii

Scrierea de review-uri si comentarii se poate face de catre Utilizatori si Clienti in sectiunea „Review-uri”. Informatiile scrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire ale Produsului. In momentul trimiterii unui Review sau comentariu, Utilizatorul acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetua, irevocabila, nelimitata teritorial si ofera Vanzatorului dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si afisa acest continut.

La scrierea unui Review sau comentariu, fiecare Utilizator este obligat sa respecte urmatoarele reguli:

 1. Sa descrie doar caracteristici ale Produsului, evitandinformatii si aspecte ce se pot modifica in timp (pret, oferte si pachete promotionale);
 2. Sa scrie in limba romana;
 3. Sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta alt Utilizator;
 4. Sa se asigure ca informatiile introduse sunt reale, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, drepturile comerciale sau alte drepturie de proprietate, publicitate, intimitate, bunele maniere sau reputatia altor persoane;
 5. Sa nu foloseasca link-uri (URL-uri) spre alte site-uri comerciale ce desfasoaraacelasi tip de activitate comerciala ca si Vanzatorul. Sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catreVanzator sau sa introduca Review-uri si comentarii care sa contina informatii de natura publicitara;
 6. Sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale sau orice alte informatii care pot determina dezvaluirea datelor personale;
 7. Sa nu utilizeze Review-urile si comentariile ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul. In acest sens, Utilizatorul poate folosi datele de contact ale Vanzatoruluiafisate pe Website;
 8. Sa nu foloseasca cuvinte vulgare, continut obscen, pornografic sau continut care incita la ura, rasism, xenofobie;
 9. Sa nu furnizeze continut fals, defaimator, publicitar sau care este de natura sa constituie fapte de concurenta neloiala;
 10. Sa nu utilizeze o adresa de e-mail falsa, sa se identifice drept alta persoana sau sa induca in eroare.

Bluettes Saveur isi rezerva dreptul de a elimina sau edita astfel de continut, daca este detectat.

5.4. Utilizarea necorespunzatoare a Website-ului

5.4.1. Bluettes Saveur isi rezerva dreptul de a refuza utilizarea Website-ului pentru plasarea de Comenzi: (i) daca credem ca ati putea incalca aceste T&C, (ii) daca utilizati gresit Website-ul (ex. intr-un mod nelegitim) (iii) atunci cand exista o justificare comerciala pentru a face acest lucru sau (iv) atunci cand datele dvs de identificare nu sunt corecte sau reale.

5.4.2. Este interzisa utilizarea Website-ului sau a continutului acestuia intr-o maniera care deranjeaza alti Utilizatori ai Website-ului, incalca drepturile acestora, intrerupe functionarea corespunzatoare a Website-ului sau afecteaza informatia prezentata pe Website si/sau software-ul care controleaza functionarea acestuia. Nu este permisa utilizarea Website-ului sub un nume fals sau evitand masurile de securitate aplicate sectiunilor blocate ale Website-ului. Este interzisa utilizarea Website-ului sau a continutului acestuia intr-o maniera care constituie sau incurajeaza comportamente ce pot fi considerate infractiuni, implica responsabilitate civila sau care incalca legile in vigoare. 

Astfel, in calitate de Utilizator al Website-ului, va asumati urmatoarele obligatii:

 1. Sa utilizati Website-ul numai in scopuri legale. Este interzisa utilizarea abuziva sau tentativa de fraudare a Bluettes Saveur.
 2. Sa furnizati informatii exacte si complete atunci cand va creati un Cont de Client;
 3. Sa nu folositi in mod abuziv Website-ul, necorespunzator legii sau prezentelor T&C, afectand astfel functionalitatea sa;
 4. Sa plasati doar acele Comenzi pe care intentionati sa le onorati. In cazul plasarii de Comenzi false sau frauduloase ne rezervam dreptul de a anula respectivele Comenzi si de a sesiza autotitatile competente;
 5. Sa respectati drepturile de proprietate intelectuala cu privire la orice element prevazut pe Website;
 6. Sa pastrati confidentialitatea informatiilor de autentificare in Contul de Client si sa ne anuntati daca suspectati ca altcineva va cunoaste datele de autentificare sau va foloseste Contul de Client.
 1. PRETUL PRODUSELOR

Pretul Produselor comercializate va fi afisat in timp real pe Website in lei/RON si include TVA. 

Preturile Produselor vor putea fi actualizate/modificate in orice moment, iar aceasta modificare va inlocui orice pret stabilit anterior. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica preturile de la momentul plasarii efective a acesteia, cu conditia Confirmarii Comenzii.

7 GARANTII

Produsele alimentare comercializate prin intermediul Website-ului nu beneficiaza de garantie în sensul Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu completarile si modificarile ulterioare. 

Primirea Produsele cumpărate prin intermediul Website-ului poate fi refuzată doar dacă acestea nu corespund calitativ și/sau cantitativ cu comanda inițiată de Client.

Receptia partiala a comenzii livrate la domiciliu nu este posibila. La livrare, Produsele pot fi acceptate “așa cum sunt”, urmând ca eventualele neconformități cantitative sau calitative să fie rezolvate ulterior, pe cale amiabilă, sau pot fi refuzate integral. Daca dupa primirea Comenzii s-a constatat lipsa unui Produs care figureaza pe bonul de comanda/factură, vă rugăm să semnalați acest aspect la comenzi@bluettessaveur.ro în maximum 24 de ore de la livrarea Produselor. Orice reclamație ulterioară în acest sens, nu va fi luată în considerare.

De asemenea, daca un Produs s-a deteriorat la transport, vă rugam sa ne semnalați aceasta situatie la comenzi@bluettessaveur.ro în maxim 24 de ore de la livrarea Produselor pentru a identifica de comun acord o modalitate de soluționare a problemei.

 1. DECLINAREA RESPONSABILITATII SI LIMITAREA RASPUNDERII

8.1. Bluettes Saveur si nicio alta parte implicata in crearea, producerea sau livrarea acestui Website nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio pierdere, dauna sau niciun cost, inclusiv pentru daune directe sau indirecte rezultate din sau in legatura cu utilizarea Website-ului (inclusiv responsabilitatea pentru transmiterea intarziata sau incorecta a informatiilor, intreruperea, suspendarea sau anularea Website-ului), fara exceptie. De asemenea, Bluettes Saveur nu isi asuma responsabilitatea pentru daune asupra echipamentului sau virusi care pot infecta calculatorul dumneavoastra ca urmare a accesarii, utilizarii sau vizitarii Website-ului sau a utilizarii continutului acestuia.

8.2. Bluettes Saveur nu ofera garantii de nici un fel, implicite sau explicite, privind accesarea de catre Utilizatori a Website-ului. S-a acordat o atentie deosebita continutului si corectitudinii informatiei prezentate pe Website. Cu toate acestea, Bluettes Saveur nu ofera nicio garantie ca acest Website si informatiile prezentate vor raspunde cerintelor Utilizatorului, ca Website-ul nu va inregistra intreruperi, ca va furniza prompt informatii, ca va fi securizat si lipsit de erori. De asemenea, nu ofera nicio garantie in ceea ce priveste rezultatul obtinut ca urmare a utilizarii Website-ului. 

8.3. Materialele de pe Website si de pe site-urile web ale tertilor sunt furnizate „asa cum sunt”. Utilizarea si vizitarea Website-ului se face pe propria raspunde a Utilizatorilor. 

8.4. Orice materiale si/sau informatii descarcate sau obtinute printr-o alta modalitate ca urmare a utilizarii Website-ului se utilizeaza pe propria raspundere. Sunteti responsabil(a) pentru continutul fisierelor incarcate pe serverul Bluettes Saveur si pentru orice alte materiale distribuite prin intermediul Website-ului. Sunteti responsabil(a) pentru toate obligatiile care iau nastere ca urmare a utilizarii Website-ului. Sunteti de acord sa despagubiti Bluettes Saveur pentru orice pierderi, daune, obligatii rezultate sau orice revendicare sau actiune legale efectuata asupra sa sau care implica Bluettes Saveur ca urmare a utilizarii necorespunzatoare si in contradictie cu prezentele T&C de catre dumneavoastra a Website-ului.

8.5. De asemenea, nu putem garanta faptul ca orice Produse disponibile la un moment dat pe Website vor fi disponibile in orice moment. Astfel, ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui anumit Produs. 

 1. MODIFICARI ALE TERMENILOR SI CONDITIILOR

9.1. Bluettes Saveur isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic prezentul document, in conformitate cu legislatia romana in vigoare, pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Website-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. 

9.2. Documentul este opozabil Utilizatorilor incepand cu momentul afisarii in Website la sectiunea Termeni si Conditii. 

9.3. In cazul oricarei modificari, vom afisa pe Website versiunea modificata a documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui document. Comenzilor dumneavoastra li se vor aplica termenii care sunt in vigoare la momentul plasarii comenzii, cu conditia Confirmarii Comenzii de catre Vanzator.

9.4. Pentru orice neclaritati sau observati in acest sens, va rugam sa ne contactati pe canalele de comunicare mentionate la art.12. 4.

 1. LEGEA APLICABILA

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt reglementati si interpretati in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Atunci cand nu se poate ajunge la o solutionare amiabila Solutionarea disputelor ce pot aparea in legatura cu Termenii si Conditiile de utilizare se vor judeca de instantele competente. Orice reclamatii pot fi adresate Bluettes Saveur utilizand datele de contact mentionate la art.12. 4. de mai jos.

 1. INAPLICABILITATEA DREPTULUI DE RETRAGERE DIN CONTRACTUL LA DISTANTA 

Conform OUG 34/2014 dreptul Clientului de retragere din contractul incheiat la distanta nu este aplicabil în legătură Produsele comercializate prin intermediul Website-ului, acestea fiind produse alimentare. Astfel, Produsele primite nu pot fi returnate.

 1. FORTA MAJORA

Nici Clientul si nici Bluettes Saveur nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiilor asumate prin prezentul sau care le incumba in temeiul legii in legatura cu prezentul, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora sau unui caz fortuit. 

 1. 13PROTECTIA DATELOR

Protectia datelor dumneavostra cu caracter personal. Ne-am luat angajamentul sa respectam legislatia nationala si europena privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Bluettes Saveur prelucreaza date cu caracter personal furnizate de dumneavoastra sau colectate din alte surse asa cum am descris pe larg in Politica de confidentialitate disponibila la la sectiunea dedicata din cadrul Website-ului.